Om mig

Mit navn er Julie Flæng Jakobsen. Jeg er uddannet Fysioterapeut på Professionshøjskolen i Holstebro i sommeren 2018, hvor jeg har taget valgfag i anvendt biomekanik. Desuden er jeg certificeret Ridefysioterapeut, hvor jeg arbejder med at behandle patienter ved brug af hestens bevægelser.
Det har siden jeg startede uddannelsen været min intention at bygge videre på min uddannelse, så jeg kunne komme til at arbejde med heste. Jeg startede på uddannelsen til Hestefysioterapeut ved Cecilie Stadler, i November 2018, og er færdig i August 2020.

Jeg havde min første ridetime den 14/5 2004, og har redet lige siden, jeg købte min første hest for mine konfirmationspenge, efter nogle år med parter på rideskolens heste. 1 hest blev til 2, og efter et par år fik jeg hest nummer 3. Da jeg startede på fys. studiet valgte jeg at sælge mine på det tidspunkt “ældre” heste, da de havde brug for jævnligt at blive motioneret, og jeg kunne ikke finde tiden. Der gik ikke mange måneder som “hesteløs” før jeg købte mig min første unghest, da han så kunne vokse op og være klar til tilridning når jeg var færdig med fys. studiet.
I dag bor på en lille gård, sammen med min kæreste, uden for byen Breum. Jeg har 2 Fjordheste som jeg har haft siden de var helt unge. Jeg går meget op i en alsidig træning, og har gennem min uddannelse fået fokus på hvordan mine skævheder som rytter kan plante sig videre i hesten.